Legenda na spoj stigla u majici na kojoj je pisalo "Je*em na prvom spoju", pogled dame sve govori

Hit fotografija

Legenda na spoj stigla u majici na kojoj je pisalo "Je*em na prvom spoju", pogled dame sve govori

E. Škorić

Anderson Silva jedan je od najpoznatijih boraca koji su kročili u UFC. Bio je prvak srednje kategorije pola desetljeća i imao je najduži pobjednički niz od 16 borbi u UFC-u.

Silva je cijenjen kao jedan od najboljih u oktogonu. Međutim, njegov život izvan oktogona bio je jednako zabavan i uzbudljiv.

Jedna stara fotografija koja se pojavila na internetu uspjela je zapanjiti sve njegove fanove, koji nisu mogli da vjeruju kakvu je majicu nosio u društvu nepoznate djevojke na, očigledno, prvom spoju.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija Andersona Silve na kojoj se činilo da se legenda jako dobro zabavlja. Silva se može vidjeti kako se druži sa ženom u klubu, vjerovatno su na spoju. No, ono što fotografiju čini urnebesnom je njegova majica. Na njoj je bio ispisan natpis:

"Je*em na prvom spoju", koji je možda nešto insinuirao. Fanovi nisu mogli da vjeruju koliko je fotografija nadrealna, mnogo toga govori i pogled dame koja gleda upravo u natpis.

Iako je fotografija izgledala autentično, mnogi smatraju da je majica na slici vintage izgleda imala rukopis Photoshopa ili element generisan vještačkom inteligencijom. Bilo im je teško vjerovati izvoru i gotovo su svi odbacili fotografiju. Međutim, drugi su povjerovali u to i hvalili Andersona Silvu zbog toga.

Nikada se neće saznati je li Silva svjesno obukao majicu ili je to bila puka slučajnost. Ipak, obožavatelje tjera na pucanje od smijeha.

Anderson Silva se po drugi put umirovio - jedna je od najvećih legendu boričakog sporta

Anderson Silva se oprostio prije tri godine, ali je prošle godine imao okršaj sa YouTube zvijezdom Jakeom Paulom.

On se prethodno 2017. godine povukao, potom vratio nakon dvije godine pauze. S 48 godinaje veteran i teško ćemo ga ponovo vidjeti u oktagonu, barem na profesionalnoj razini.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije