Video koji je zgrozio svijet: 'Velika faca' se iživljava nad bezopasnim protivnikom
Foto - Screenshot

Andrew Tate u centru pažnje

Video koji je zgrozio svijet: 'Velika faca' se iživljava nad bezopasnim protivnikom

M. Šljivak

Kontroverzni Andrew Tate nedavno je dospio u centar pažnje svjetske javnosti nakon što su mu blokirani gotovo svi profili na društvenim mrežama.

Ovaj 36-godišnjak je zbog svojih stavova dobio zabranu korištenja društvenih mreža i to mu je sasvim sigurno donijelo ogromne finansijke gubitke.

Tate je dobar novac zarađivao od reklama te je potpuno u drugi plan pala njegova borilačka karijera gdje je godinama unazad bio veoma uspješan.

Andrew je četverostruki svjetski prvak u kickboxingu. Imao je zaista odličnih borbi tokom karijere, a i sada se često nađe na sparingu.

Jedan od njih je prethodnih dana postao virala. Tate se obrukao izborom rivala i svi su odmah shvatili da je doveo momka koji jedva da je ikad ušao u ring.

To jasno pokazuje snimak sa sparinga. Tate je dominirao, šest puta je slao nesretnika na pod i sve je izgledalo zaista tužno i žalosno.

Oglasi

Tatea su odmah napali brojni korisnici društvenih mreža. Smatraju da mu ovako nešto nije trebalo i da se u ringu nađe s nekim ko zna uzvratiti udarac na pravi način.

Nekadašnji borac se u posljednje vrijeme povezivao s povratkom u ring. Govorilo se o boks mečevima s YouTube zvijezdama KSI-jem, Loganom ili Jakeom Paulom.

Međutim, za sada od tih borbi nema ništa. Dobra vijest za sve njih je da je Tate počeo s treninzima i možda se u budućnosti neka od borbi i desiti.

U profesionalnoj karijeri Andrew Tate je odradio ukupno 85 borbi ima fantastičan učinak od 76 pobjeda i devet poraza. Posljednji meč odradio je prije dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi