Andy Ruiz počeo skidati kilograme: I mi debeljuce možemo imati pločice...

Priprema se za izazove

Andy Ruiz počeo skidati kilograme: I mi debeljuce možemo imati pločice...

M. Šljivak

Nekadašnji prvak svijeta Andy Ruiz započeo je novo poglavlje u životu.

Ruiz je prije godinu dana kreirao veliku senzaciju kada je nokautirao Anthonyja Joshuu u legendarnom Madison Square Gardenu, ali je u decembru poražen sudijskom odlukom u Saudijskoj Arabiji i pojasevi su ponovo otišli kod Britanca.

Došao je Andy na taj meč s nešto više od 128 kilograma. Nije se mogao kretati kako treba u ringu, a na kraju se ispostavilo kako uopšte nije pazio šta jede i da se udebljao šest kilograma neposredno prije borbe.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAS1YKLglbK/[/instagram]

Ipak, odlučio je meksičko-američki borac odlučio je da krene drugim putem. Odlučio je da smrša i da spreman dočeka nove izazove, a svoje treninge objavljuje redovno na Instagramu.

Cilj mu je da dođe na neku normalniju kilažu i uz osmijeh poručuje s treninga.

"I mi debeljuce možemo imati pločice"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti