Andy Ruiz spreman za povratak na tron: Želim ih sve pobijediti...
Foto - EPA

Meksikanac želi pojaseve

Andy Ruiz spreman za povratak na tron: Želim ih sve pobijediti...

M. Šljivak

Andy Ruiz JR ponovo je najavio svoj veliki povratak u ring.

Meksičko-američki borac je 7. decembra u Saudijskoj Arabiji izgubio meč protiv Anthonyja Joshue i ostao je bez naslova prvaka svijeta, koje je šest mjeseci ranije osvojio protiv istog protivnika.

Ruiz ponovo želi napasti svjetski vrh. Ipak, sada će biti mnogo spremniji za ono što ga očekuje. Svoje želje ima.

"Kandidata je mnogo, ali spreman sam se boriti sa svima. Volio bih se boriti sa svakim. Prvo bi to mogao biti Dillian Whyte, a zatim želim pobjednika meča između Wildera i Furyja", rekao je Ruiz.

Istakao je i da mu nije nestalo motivacije nakon laganog gubitka titula od Anthonyja Joshue.

"Iako sam izgubio naslove, motivisan sam da krenem naprijed i nadam se da ću opet imati priliku boriti se za naslov. Zašto se ne bih ponovo borio i sa Joshuom? Pregovarat ćemo o trilogiji u budućnosti. Jednom sam postao svjetski prvak, mogu to opet", istakao je on.

Promo

Top Komentari

Terminator
Nikad više tebe na tronu.Loš karakter,neiživljen,voliš provod.To sve te uništilo.Šteta mogao si radom i voljom napraviti više jer imaš srce i m...
3 0
Plavi_Strumf
Znam ja da ti hoćeš, al hoće i stomak svasta i tu nastaje problem
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi