Joshua krenuo na starijeg čovjeka, pa zaplakao zbog svega što mu se dogodilo
Foto - Screenshot

Nije bio sav svoj

Joshua krenuo na starijeg čovjeka, pa zaplakao zbog svega što mu se dogodilo

M. Šljivak

Anthony Joshua poražen je sinoć u Saudijskoj Arabiji od Oleksandra Usyka podijeljenom odlukom sudija.

Britanski bokser po drugi je put izgubio borbu od Ukrajinca. Nije mu pomoglo ni to što mu je sunarodnjak pored ringa dodijelio pobjedu koju je samo on vidio.

Joshua je teško prihvatio poraz. Vidljivo je to bilo po njegovom ponašanju u ringu i van njega, pa je u prolazu želio da se obračuna s jednim starijim gospodinom.

Dok je Joshua išao prema svlačionicama jedan stariji gospodin mu je dobacio da 'ostane profesionalac' i u porazu. To se nije dopalo britanskom bokseru koji se okrenuo prema njemu.

"Kome ti to je*ote govoriš? Jesi li lud?", zagalamio je uvrijeđeni Joshua kojem je poraz teško pao, ali ga je osiguranje spriječilo da dođe do čovjeka koji je inače i profesionalni sudija. 

AJ je bio slomljen na press konferenciji. Zaplakao je.

Oglasi

"Teško mi je, ali ponosan sam na sebe. Nemam emocija. Jednostavno sam duboko razočaran", rekao je uplakani Joshua i dodao je:

"Pokušao sam s drugačijim stilom borbe. U prošloj borbi sam pokušao da dokažem da sam bokser, ali to nije bilo dovoljno. Nije ni večeras", rekao je Joshua.

Nekadašnji šampion je doživio treći poraz u karijeri (24-3). Drugi put je izgubio od Usyka, a ima poraz i od Andyja Ruiza Juniora.

Najavio je AJ kako se želi vratiti u ring u novembru ili decembru i ostaje nam da vidimo ko će mu biti naredni rival.

Mala utjeha mu je svakako da je uzeo 40 miliona dolara samo što je ušao u ring, a tugu će liječiti i s 50 procenata od prodaje TV prijenosa koji će mu donijeti barem još toliko novca.

Top Komentari

Koba84
Upali malo video od Alija, Evandera, Tysona pa da vidis kako ljudi boksaju. Ti druze treba da napadas ipak izazivas sampiona i nemas sta izgubit. Ovako te covjek uveo koji nemora da boksa a ne ti cekas neki udarac
2 1
C.Banks
Ovog bi ubio i Mirza Hatić haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi