S prozora provocirali Joshuu, ovaj im ušao u stan i postrojio ih: Niko više nije rekao ni slovo
Foto - Screenshot

Šampion bijesan

S prozora provocirali Joshuu, ovaj im ušao u stan i postrojio ih: Niko više nije rekao ni slovo

M. Šljivak

Nekadašnji prvak svijeta teške kategorije Anthony Joshua (32) došao je u sukob sa studentima koji su ga vrijeđali.

Pijani studenti provocirali su nekadašnjeg šampiona koji je prolazio pored zgrade. Dobacivali su mu kako izbjegava meč s Tysonom Furyjem, bilo je tu još uvreda i niko nije vjerovao da će AJ reagovati.

U tome su se studenti prevarili. Joshua je ušao u zgradu, a zatim i u stan gdje su se nalazili 'hrabri' studenti i zatim ih je postrojio kao vojsku. Zatim je uslijedila lekcija.

"Razmislite dobro prije nego što počnete pričati jer ako vam počnem lomiti vilice, to vam se neće svidjeti. Pazite šta govorite jer ponekad niste niti svjesni kome se obraćate", poručio je Joshua.

AJ se trenutno priprema za revanš meč protiv Oleksandera Usyka koji bi se uskoro trebao desiti, a treba istaći da je prvobitni datum 23. juli otpao zbog nemogućnosti dogovora.

"Sviđalo vam se ili ne, ponovo ću biti šampion"

Anthony Joshua (32) uvjeren je kako će vratiti titule teškaškog prvaka svijeta od Ukrajinca Oleksandera Usyka.

Joshua je u septembru prošle godine doživio pravi debakl u Londonu. Usyk ga je školovao 12 rundi i uzeo mu je titule po WBA, IBF, WBO i IBO organizacijama.

AJ je iskoristio klauzulu o revanšu i očekuje se da će drugi meč Usyka i Joshue biti odrađen u aprilu.

Britanac je uvjeren da će ponovo postati šampion svijeta.

"Pobijedit ću ga u narednoj borbi i vratit ću te pojaseve. Po treći put ću postati šampion svijeta, sviđalo se to ljudima ili ne", poručio je Anthony Joshua.

Top Komentari

Squadron
Ima i na ovom portalu takvih, jaki preko tastature a kad bi ih neko postrojio uzivo ovako bili bi kao zaliveni
5 1
rabodimis
Sto ti je naivnost.. Cim bi prag prekoracio dobio bi stolicu u glavu.. Pa nek stisne mu*a i udari nekog.. Jedan udarac - karijera vidimo se.. Je*o batine kad ti udje jackpot u kucu.. Da je i jedan od ovih sekundu mu*a stisno i poslo ga u pm, bili bi bogati a ovaj "heroj" bi bio glup ko ku*ac..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi