Potpuni haos na ulici i šljiva na oku čovjeka kojeg mrzi 'pola svijeta'
Kontroverzni MMA borac Dillon Danis ponovo je uspio izazvati potpuni haos

Dillon Danis otišao sa šljivom

Potpuni haos na ulici i šljiva na oku čovjeka kojeg mrzi 'pola svijeta'

Midhat Šljivak

Bokser Anthony Taylor i MMA borac Dillon Danis potukli su se danas na ulici ispred dvorane Moody Centar u gradu Austinu (Texas) i čovjek kojeg mrzi 'pola svijeta' - Dillon Danis otišao je sa šljivom ispod oka.

Potpuni haos viđen je danas u Austinu tokom i nakon vaganja pred mečeve serije Misfits Boxing koje organizuje poznati YouTuber KSI, a glavnu ulogu imao je omraženi Dillon Danis.

Danis je danas uspio napraviti dvije tuče. Prvo je s KSI-jem zakuhao tokom vaganja, uspio ga je udariti i zatim je došlo do udaraca i naguravanja između ekipa.

Međutim, tek izvan dvorane se potom desio apsolutni haos. Potukli su se Anthony Taylor i Dillon Danis, te njihova pratnja.

Danis je izlazio iz dvorane, a Taylor je krenuo za njim. Palo je dosta uvreda, a MMA borac u svom poznatom bahatom stilu uspio potpuno iznervirati Taylora.

Američki bokser se uspio dočepati iritantnog Danisa. Zadao mu je jedan zaista brutalan udarac tik ispod oka.

Oglasi

Potom je uslijedio obračun između ostalih. Ni Danis, a ni Taylor nisu popuštali i nekoliko minuta je trajao sukob zaraćenih strana.

"Nemam pojma ko je lik. Mislio sam da je beskućnik", rekao je Danis nakon što je dobio udarac.

Anthony Taylor je u bokserskoj karijeri odradio pet mečeva i nije toliko uspješan među konopcima. Na omjeru je od dvije pobjede i tri poraza.

S druge strane Dillon Danis je odradio dvije MMA borbe i ima dvije pobjede. Ipak, svoj posljednji meč imao je 2019. godine.

Dillon Danis je širom svijeta postao poznat 2018. godine. Tada je bio glavni krivac za haos koji je izazvan na meču Khabiba i Conora McGregora u Madison Square Gardenu.

Danis je nakon završetka meča vrijeđao Khabibovu porodicu i vjeru. To se dagestanskoj legendi nije dopalo i zbog toga je skočio prema njemu da se obračuna.

Amerikanac je dugo tvrdio da je uspio dohvatiti Khabiba, a i hvalio se kako je on jedini koji meže zaustaviti čuvenog borca.

Prije nekoliko dana Danis je provocirao i Natea Diaza u Las Vegasu. U zbrci koja je nastala njegov kolega iz tima dobio je šamar, a on se izvukao iz svega.

Top Komentari

kenny
slobodno reci citav svijet
1 0
Antaressa
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti