Sve se mijenja osim njega: Nate Diaz brutalnim šamarom okončao raspravu na ulici
Nate Diaz je poznat kao čovjek koji baš i ne voli da ga se provocira. To je na svojoj koži osjetio ovaj nesretnik (Foto: Screenshot)

Udario momka iz tima Dillona Danisa

Sve se mijenja osim njega: Nate Diaz brutalnim šamarom okončao raspravu na ulici

Midhat Šljivak

Nevjerovatni Nate Diaz (37) napravio je novi incident van oktagona, a ovog puta je legendarni MMA borac došao u sukob s timom Dillona Danisa te je jednom od članova njegove ekipe opalio šamar.

Nate Diaz je protekle noći u New Yorku prisustvovao UFC 281 eventu, a nakon izlaska iz čuvenog Madison Square Gardena došlo je do verbalnog sukoba s Dillonom Danisom i njegovom ekipom.

Ponovo nije moglo ostati samo na verbalnim uvredama. Diaz je pokazao da s njim nema previše rasprave, pa je čovjeku iz Danisovog tima opalio žestok šamar.

Došlo je potom do naguravanja. Veći incident i potpuni haos spriječilo je osiguranje, pa su zaraćene strane na kraju ipak zaustavljene.

Nate je ponovo pokazao da s njim nema šale, posebno ne na ulici. Ponovo je odlučio napasti, a to nije ništa novo jer je tokom karijere često imao lude ispade van oktagona.

Oglasi

Tako se u prošlosti sukobio s dagestanskim borcima okupljenim oko Khabiba Nurmagomedova, a nedavno je u posljednjem UFC nastupu zakuhao i s Khamzatom Chimaevim.

Ovog puta meta je bio Danis. Ne zna se šta je bio razlog početka rasprave, ali Danis je čovjek kojeg mnogi žele dohvatiti u ruke, pa je on na kraju dobro i prošao.

Podsjetimo, Dillon Danis je bio uzrok i velikih nereda u New Yorku na meču Khabiba i Conora McGregora. Tada je The Eagle poletio prema njemu u publiku i došlo je do nezapamćene tuče.

Danis je kao pojava mnogima iritantan lik, Diaz je čovjek koji ne voli da ga provociraju i obračun je jednostavno bio neizbježan.

Čuveni loši dečko iz Stocktona UFC karijeru je okončao pobjedom nad Tonyjem Fergusonom u septembru ove godine. Ugovor s organizacijom mu je istekao i vidjet ćemo hoće li se ovaj 37-godišnjak i dalje boriti.

U nevjerovatnoj karijeri u kojoj je stekao status MMA ikone Diaz je na omjeru od 21 pobjede i 13 poraza, a zbog svog stila borbe mnogima je omiljeni borac.

Top Komentari

BiH1510
ovo brutalno?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi