Atraktivna Valerie ostaje bez MMA debija? Razlog bizaran
Foto: Instagram

Protivnica nije po mjeri

Atraktivna Valerie ostaje bez MMA debija? Razlog bizaran

I boks i MMA već odavno imaju tradiciju dozvoljavanja pojedinim borcima da poprave svoj profesionalni omjer dvobojima sa ne baš kvalitetnim protivnicima.

Ipak, kada je Valerie Loureda u pitanju stvari su nešto drugačije.

Loureda je san svakog promotera. Svojim fenomenalnim izgledom ionako privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a pri tome je i majstorica taekwondoa.

Ova 20-godišnjakinja je superzvijezda u taekwondo svijetu, a bila je i članica američkog olimpijskog tima, te se trebala upustiti i u MMA vode.

Već je odradila nekoliko amaterskih borbu, a u februaru je trebala imati svoj MMA debi, na Bellatoru 215. Trebala se boriti protiv Anastasije Bruce, ali to se neće dogoditi.

Naime, nakon uvida u amaterski rekord Anastasije Bruce šef Bellatorove komisije je zabranio najavljeni meč - tačnije, zabranio je Anastasiji Bruce da bude protivnica Louredi.

Bruceova je izgubila svaku od svojih 12 amaterskih borbi, pa Mazzulli nije želio da joj dozvoli borbu sa Louredom jer očigledno smatra da bi bila preslab protivnik.

Bellator sada, navodno, traga za novom protivnicom za Valerie, a ostaje da se vidi kada će ova mlada borkinja upisati svoj profesionalni MMA debi.

Top Komentari

Arnel925
Ovu samo treba jako sazada da zna svoje mjesto
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi