Badr Hari najavljuje povratak nokautom: Postoje samo mržnja, nasilje i nokauti
Foto - Instagram

Pred novi meč u Gloryju

Badr Hari najavljuje povratak nokautom: Postoje samo mržnja, nasilje i nokauti

M. Šljivak

Badr Hari se vraća u ring 19. decembra u borbi protiv jednog od najboljih teškaša današnjice Benjamina Adegbuyija.

Marokanac i Rumun u ringu će se naći na Glory 76 eventu, a Badr pred ovaj meč najavljuje nokaut i pobjedu.

"Ne trebam ljudima govoriti koji Badr će se pojaviti u ringu. Već 20 godina gledaju kako nokautiram ljude i gledat će opet istu stvar", poručio je Hari.

Bad Boy je posljednji meč odradio u decembru prošle godine kada je zbog povrede predao meč Ricu Verhoevenu, iako je šampiona dva puta pao na pod. Ako pobijedi Adegbuyija vjerovatno će ponovo krenuti na Rica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIbKAbSg4O1/[/instagram]

"Adegbuyi je trenutno moj neprijatelj. U ovoj igri nema poštovanja, postoje samo mržnja, nasilje i nokauti. Ne poštujem ga. Možda da kao čovjeka, ali nakon borbe. Sad je moj neprijatelj. Ovo je za mene lagana lova", najavio je Hari.

Badr je u karijeri na omjeru od 106 pobjeda i 14 poraza od čega je 92 pobjede upisao nokautom, dok je Adegbuyi na omjeru od 34 pobjede i šest poraza. 19 borbi je dobio nokautom.

Top Komentari

Brazuka
to vijest?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi