Badr Hari izgleda brutalno: GOAT radi jače nego ikad kako bi ubio tešku kategoriju!
Marokanska legenda je u karijeri poražena samo 13 puta u 120 odrađenih borbi i jedan je od najboljih kickboxera koji su se ikad pojavili (Foto: Instagram)

Ne pomišlja na kraj karijere

Badr Hari izgleda brutalno: GOAT radi jače nego ikad kako bi ubio tešku kategoriju!

Midhat Šljivak

Badr Hari je jedan od Gloryjevih članova koji su pali na doping testu, a legendarnom Marokancu zbog toga prijeti četverogodišnja kazna.

Glory će, kako stvari stoje, prekinuti saradnju sa ISR-om koji je vršio testiranja i okrenuće se novoj agenciji za testiranja.

Badr Hari međutim nema namjeru da se povuče. Na Instagramu je objavio video sa treninga i 34-godišnji kickboxer izgleda zaista brutalno.

"Bez kontroverzi, bez velike kampanje. Činjenice će govoriti za sebe. Naučio sam vrijednost napornog rada, kako se takmičiti i kako pomicati vlastite granice. GOAT radi jače nego ikad, kako bi ubio tešku kategoriju. Fanovima poručujem: Hvala vam za veliku podršku. 2019. godina će biti naša", istakao je Hari.

Marokanac naravno cilja novu borbu protiv prvaka teške kategorije Rica Verhoevena od kojeg je izgubio krajem 2016. godine, a borbu je predao zbog povrede.

Top Komentari

andi
bravo neprikosnoveni KRALJU ringova,želim ti svu sreču ovog svijeta naj srčaniji VOJNIČE RINGOVA..
4 0
Alkma
Naj bolji borac svih vremena
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi