Trenuci ludila velikog šampiona o kojim se malo priča: Niko ne zna šta mu je prolazilo kroz glavu
Foto - Screenshot

Badr Hari je imao crne trenutke

Trenuci ludila velikog šampiona o kojim se malo priča: Niko ne zna šta mu je prolazilo kroz glavu

M. Šljivak

Badr Hari je bez ikakve dileme jedan od najslavnijih kickboxera svih vremena.

Čuveni Marokanac se ovog vikenda vraća u ring, a da nije bilo ludih ispada u karijeri, sigurno bi Badr napravio još mnogo toga u velikoj karijeri.

Hari je često znao zabrljati i napraviti probleme koji su ga dovodili u ozbiljan sukob sa zakonom, a zbog napada na jednog nizozemskog biznismena je proveo nekoliko mjeseci iza rešetaka.

A znao je napraviti i gluposti koje su prolazile nekažnjeno. Tako je 2015. godine u jednom hotelu u Casablanci bez ikakvog razloga ošamario recepcionera.

Nesretni čovjek je stajao na radnom mjesto. Kamera je snimila Harija kako mu prilazi i zatim ga udara, a tadašnji svjedoci događaja su tvrdili:

"Badr Hari je bio pijan. Hotel je pokrenuo postupak protiv njega".

Nije to bio jedina situacija u kojoj je ovaj kickboxer imao brutalan odnos prema običnim ljudima.

On je napao i konobara jednog restorana koji je pokušao da naplati račun i to nakon što se Hari posvađao sa prijateljem za stolom.

"Menadžer restorana je konobaru rekao da naplati račun prije nego što eventualno svađa eskalira u sukob. Badr je žestoko odgurnuo konobara koji je došao da naplati, a zatim je počeo vikati na ostalo osoblje".

Nakon toga ovaj restoran mu je zabranio ulaske i on nije više nije poželjan u ovom objektu.

Sa druge strane ne zna se kako je završilo sve sa hotelom u kojem je udario recepcionera. Pretpostavlja se da je došlo do nagodbe.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCK_0YylAew/[/instagram]

Hari se srećom smirio u prethodnim godinama. Mnogo je mirniji nego što je to bio u mlađim danima i potpuno je posvećen porodici sa kojom živi u Maroku.

Top Komentari

Keno
Klasicni marokanac. Svakog kojeg poznajem je ko ovaj
3 0
Pikachu11
Pogana narav kao i danasnji migranti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti