Bahatost bez granica, ali ima toliko novca da više ne zna šta će s njim

Mayweather opet u centru pažnje

Bahatost bez granica, ali ima toliko novca da više ne zna šta će s njim

E. Škorić

Floyd Mayweather je ljetos u 'borbi stoljeća' pobijedio Conora McGregora, ali novac koji ima često koristi na pogrešne načine.

Dobro, istina da je to njegov novac i može njime raditi šta god želi, ali možda bi mogao biti bar mrvicu solidarniji prema ostatku svijeta?

Ne treba ni napominjati da je stotine miliona dolara dao na kladionicu, auta, žene, partije, skupa pića i na internetu možete naći snimke gdje doslovno baca novac ili spava u istom.

Znao je iz svoje VIP lože bacati hiljade dolara koje bi hvatali obični smrtnici, a sve to prenosio je na Instagramu.

Sada je objavio snimak na kojem se vidi kako igra stoni tenis, ali tvrdi da je stol od kristalnog stakla kupio za 'samo' 21.000 funti. Da, dobro ste pročitali, stolac za stoni tenis platio je više od 20.000 funti.

Spreman je da se vrati u Oktagon i najavljuje se novi "meč stoljeća" obzirom da je u pregovorima sa MMA, ali do tada uživa u enormnim količinama novca i pokazuje običnim smrtnicima šta se može kada se ima. A ima se previše...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi