Bektić brutalno nokautirao Pepeya
12. pobjeda u karijeri borca iz Bosne i Hercegovine

Prekid u prvoj rundi

Bektić brutalno nokautirao Pepeya

M. Šljivak

Bh. borac Mirsad Bektić na fantastičan se način vratio u UFC. Nakon što je prije više od godinu dana doživio svoj prvi poraz u MMA karijeri od Darrena Elkinsa, večeras je Bektić u Charlotteu brutalno nokautirao Brazilca Godofredo Pepeya u prvoj rundi.

Bektić je strpljivo čekao šansu od prve minute borbe, da bi pred kraj prve runde žestokim udarcem u tijelo srušio Brazilca, a zatim ga je dovršio udarcima na parteru za novu pobjedu u UFC-u.

Ovo je bh. borcu 12. pobjeda u karijeri i ovim je još jednom potvrdio da je trenutno jedan od najboljih UFC boraca u perolakoj kategoriji.

Nakon meča Bektić je prozvao i predsjednika UFC-a Danu Whitea i poručio mu je da je već sada jasno da zaslužuje bonus od 50.000 dolara za novi nokaut kojim je dobio meč.

Top Komentari

DeteViJete
'Nakon što je prije više od godinu dana doživio svoj prvi poraz u MMA karijeri...' A sami ste dolje postavili vijest od 5.3.2017 da je nokautiran. Nema na smisla da pišete nesto. Najbolje bi bilo da rafite kao scsport, postavite video i to je to. Bolje vam je. Zaradite će isto toliko para sa manje posla
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije