Bektić i čečenska zvijer najavili spektakl: White ih je odvajao od protivnika

Pred Fight Night u Las Vegasu

Bektić i čečenska zvijer najavili spektakl: White ih je odvajao od protivnika

M. Šljivak

Bh. borac Mirsad Bektić sutra će u Las Vegasu imati novi izazov.

Momak iz Srebrenice nakon dva vezana poraza sada se želi vratiti na pobjednički put, a sutra će se u oktagonu naći protiv 32-godišnjeg Amerikanca Damon Jacksona.

Jackson je uletio kao zamjena za Luiza Eduarda Garagorrija prije samo 24 sata. Bektić je odlučio da prihvati zamjenu, ali cilj ostaje isti, a to je pobjeda.

Na današnjem vaganju Bektića je prvi čovjek UFC-a doslovno odvajao od protivnika. Vidljivo je da Mirsad želi ući u glavu protivniku i Dana White je morao da reaguje.

Identično je bilo i sa već dobro poznatim čečenskim borcem Khamzatom Chimaevom. Imao je oštar pogled prema rivalu Geraldu Meerschaertu, a ranije je najavio kako će se potruditi da ga 'ubije' u oktagonu.

UFC Fight Night na rasporedu je u noći sa subote na nadjelju. Glavna borba večeri su Colby Covington i Tyron Woodley, a tu je još nekoliko zanimljivih okršaja.

Top Komentari

Keno
Bektic ovo je tvoje vrijeme inshAllah
3 0
Penderinos
Dana bi ih nalupao sve četvroricu, kako su samo zgoljavi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi