Čečenska mašina planira da ubije protivnika u oktagonu: To je ono što namjeravam

Želi na tron UFC-a

Čečenska mašina planira da ubije protivnika u oktagonu: To je ono što namjeravam

Midhat Šljivak

Nova UFC zvijezda Khamzat Chimaev imat će narednog vikenda šansu da pokaže od čega je napravljen.

Nakon što je u julu dobio dvije borbe u samo deset dana, čečenska zvijer sa švedskim pasošem sada će ponovo u kratkom periodu imati dvije borbe.

Tokom vikenda za protivnika će imati Geralda Meersschaerta, a već za mjesec dana bi trebao imati meč protiv Demiana Maije.

Meersschaert smatra da je unaprijed zakazana nova borba izraz nepoštovanja jer šalje mu poruku da je će on biti lagan zalogaj. Ipak, Čečen ne dijeli takvo mišljenje.

"Ne znam zašto je to nepoštovanje. Amaterski bokseri imaju po pet-šest borbi ugovorenih. Borit ću se sad i za mjesec dana. Ne razumijem zašto se tako osjeća. Previše priča, ne sviđa mi se što govori da mu ne pokazujem poštovanje. Samo sam rekao da ću ga razbiti", rekao je Chimaev koji ne sumnja u pobjedu.

"Bolji sam od njega. Bolji sam hrvač, grappler, udarač. Niko me neće zaustaviti. Ne znam šta će se dogoditi u subotu, ali ulazim u borbu sa namjerom da ga ubijem. To je ono što namjeravam", rekao je Khamzat.

Opaka najava Khamzata Chimaeva kojem je cilj biti šampion velter i srednje kategorije UFC-a.

Top Komentari

Vuk13
Ima muda kad smije ovo da radi...jos ako ostvari pobjede...
2 0
Sejo1979
Naletices polako tvoj veliki jezik ce te kostat kao sto je druge kosto dosad ufc ima da ti stavi protivnika koji ce ti najmanje biti prjetnja jer ce tako izgledati ali ces izgubit kao dosad sto su uradili borcima poput tebe koji samo pricaju previse zele u javnost sto vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi