Bektiću 50.000 dolara nakon spektakularnog nokauta

Pobjednički povratak

Bektiću 50.000 dolara nakon spektakularnog nokauta

M. Šljivak

MMA borac iz Bosne i Hercegovine Mirsad Bektić sinoć je na UFC eventu u Charlotteu brutalno nokautirao Brazilca Godofreda Pepeyja u prvoj rundi.

Bektić se u oktagon vratio nakon godinu i po, a sve je oduševio zaista odličnom izvedbom. Brazilac je pao nakon manje od tri minute i to spektakularnim udarcem u tijelo.

UFC je Bektića konačno odlučio nagraditi za nokaut. Bh. borac je dobio bonus od 50.000 dolara, kojeg je sasvim sigurno zaslužio.

Mirsadu je ovo 12 pobjeda u 13 mečeva i sigurno će u budućnosti imati još šta da pokaže u najelitnijoj svjetskoj promociji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi