7

Komentari (7)

mile90
Jesnom hdz drugom sda kupuje i nek rjese to
mostarac
Beljo dobar si i posten momak i kao takav imas podrsku od svih normalnih ljudi ...RA 1981 uz Belju koji svugdje sa sobom s ponosom istice zastavu BiH !!! Brato razvali ovog papka molim te ko Boga !!!
bugx
nosi i zastau hzhb, jebo te beljo, a ti njega
mostarac
Mazlume covjek nosi zastavu Hrvatskog naroda kojem i pripada i ja kao Bosnjak ne vidim nista lose u tome .Postuj tudje a voli svoje !!!
koraj
Ko placa portalu da pise o ovim anonimusima? Ko su njih dva uopste???
DeleteTheElite
Jao Belje šta napisa ko Branko Čopić
bugx
dvije kone....2 lika iz iste države nema potrebe da ovo rade, ovo se riješi na sparingu i gotovo sve.... ovo prozivanje kao 2 mahaluse, a niti jedan od njih nema neki renome niti u europskim, a da ne govorimo o svjetskim okvirima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti