6

Komentari (6)

douglasssy
Dobro, ovdje se radi o tehnoloskoj paznji. Sad ga skoro svi prate, sto iz razloga da ga neko usutka, sto iz razloga sto se nikad nije ovako nesto desilo. Kada se ta neka fiktivna borba i desi, brzo ce paznje nestati, jer tako internet funkcionise. Na vrhu si 1 minuta a padas 2 min.
Hakkinen
@douglasssy kako si za 1 min gore ne dočekaš 2 min da budeš dole.
1:1 -:;
user1583752673
I ja jedva cekam 28 mart
Penderinos
Joooj zacepite obojica nemoj da vam utuce te zvaljave picke ja sam stotine i stotine metara drva preko svojih ledja prebacio i popijepao, milijun stožina zabio, vi ste sportisti isto koliko sam i ja pismen i obrazovan covjek, a sirovina zna da bije
AmarSahi
Pa hajde, možda i ti da se potučeš sa Nateom Robinsonom, pa da ti onda kasnije moramo strave saljevati.
NKZ1922
Da, uradi to molim te. Unakazi *****cica influenserskog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.