Bizarna kazna za Conora McGregora zbog napada u pubu
(Foto: EPA)

Kažnjen novčano

Bizarna kazna za Conora McGregora zbog napada u pubu

Midhat Šljivak

Conor McGregor pojavio se danas na sudu u Dublinu.

Njemu se sudilo za fizički napad iz aprila koji se desio u jednom pubu, kada je šakom udario starijeg čovjeka Desmonda Koegha.

Razlog napada je bila činjenica da je Keogh odbio da popije viski kojeg proizvodi McGregor, koji se danas pojavio i izvinio pred sudijom.

"Ono što sam učinio bilo je pogrešno. Želim se izviniti drugoj strani. Uvjeravam vas da se ovako nešto neće ponoviti", istakao je Conor.

Sud je na kraju ipak odlučio da ga kazni. Irac je dobro prošao i kažnjen je sa samo 1000 eura.

Interesantno je svakako kako McGregor ima već 18 osuđujućih presuda. Većina su ih saobraćajni prekršaju, a dva je puta osuđivan za napad i to dok je imao 19 i 20 godina.

Conor se uskoro vraća i u oktagon, a najavio je svoj meč za 18. januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi