Šta se dešava? McGregor nikada ovako nije govorio o Khabibu!

Prognozirao meč protiv Fergusona

Šta se dešava? McGregor nikada ovako nije govorio o Khabibu!

Midhat Šljivak

Conor McGregor je samo prije nekoliko dana žestoko prozvao Khabiba Nurmagomedova.

Jasno je kako Irac cilja novi meč protiv UFC prvaka lake kategorije. Ipak, prije njega će u oktagon sa Dagestancem Tony Ferguson, a borba bi se trebala dogoditi početkom 2020. godine.

I dok se čeka službena objava borbe od strane UFC-a, Conor McGregor je prognozirao da će Khabib pobijediti u ovoj borbi.

Uvjeren je kako je The Eagle u prednosti nad Fergusonom, a ove riječi su veoma zanimljive jer McGregor zaista rijetko u pozitivnom tonu govori o Khabibu.

"Khabib će vjerovatno pobjediti. Ali, treba dobro vidjeti kakve će biti okolnosti u tom trenutku. Svako može pobijediti. Tony je jako čvrst tip i strašan borac, ali zna padati i mnogo slabiji borci su protiv njega u parteru znali izboriti dominantnu poziciju. Zato prednost dajem Khabibu", rekao je Conor.

Khabib i Ferguson su čak četiri puta trebali da se bore, ali je borba konstantno propadala zbog povreda i svi se nadaju kako će sada konačno sve biti u redu i da će se borba održati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi