Bodybuilder želio isprobati snagu kickboxera: Od prvog udarca je vrištao kao malo dijete
Foto - Screenshot

Mišići ne znače ništa

Bodybuilder želio isprobati snagu kickboxera: Od prvog udarca je vrištao kao malo dijete

M. Šljivak

Poznati japanski bodybuilder Naotaka Yokokawa odlučio je isprobati snagu udarca kickboxera Masata Kobayashija.

Kobayashi je izazov prihvatio s velikim zadovoljstvom. Odlučio je mišićavog rivala naučiti pameti i zadao mu je poprilično bolne udarce.

Počeo je s nožnom tehnikom. Prvi udarac je bio veoma bolan za bodybuildera koji je potom zavrištao od bolova kao malo dijete.

Yokokawa je odabrao pogrešnog čovjeka da isproba udarce. Legnedarni Kobayashi je poznati šampion koji je 2003. i 2008. godine bio K-1 MAX šampion, a finale je gubio 2004. i 2007. godine.

S druge strane Yokokawa je jedan od najslavnijih bodybuildera iz Japana. Međutim, mišići mu ne pomažu puno protiv profesionalnog borca i još jedan dokaz da oni u borbi ništa ne znače.

Top Komentari

Babuka1
A ja lose glume sine. I ovi levati to stave kao vijest.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi