Mišići u tuči ne znače ništa: Kickboxer mišićavog Popaja vratio na fabričke postavke
Foto - Screenshot

High kick za nokaut

Mišići u tuči ne znače ništa: Kickboxer mišićavog Popaja vratio na fabričke postavke

M. Šljivak

Kickboxer imena Jake brutalno je deklasirao mišićavog momka u uličnoj borbi.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama mišićavi 'Popaj' odlučio je izazvati lokalnog kickboxera imena Jake i poprilično se pokajao.

Jake mu je pokazao da mišići ne znače gotovo ništa ako nemaš nikakvu borilačku pozadinu. Mišićavi je primio brutalan high kick koji ga je dobro zaljuljao i borba je doslovno bila završena prije nego je i počela.

[twitter]https://twitter.com/VindictiveMMA/status/1519164523277606912[/twitter]

Pokušao je nesretnik da se vrati na noge. Međutim, jasno je bilo da više nema šta tražiti u ovom uličnom obračunu i okupljeni u smirili dvije strane.

Bacio je cigaru, skinuo majicu, a zatim je u sekundi 'zbrisan' od MMA borca

Nepoznati muškarac izazvao je MMA borca Na borbu, a sve se odigravali na parkingu jednog tržnog centra.

Oglasi

Gotovo da ne postoji muškarac koji se ne bi volio isprobati u borbi s nekim ko trenira MMA da bi znao koliko je zapravo žestok, a za ovog nesretnika sve je završilo veoma bolno.

Iako mnogo veći i teži od borca, čiji identitet nije otkriven, ovaj momak nije imao šanse protiv školovanog MMA borca i brzo je sve bilo gotovo.

Bacio je cigaru, skinuo je majicu, krenuo je hrabro, ali bilo je jasno da nema šta tražiti protiv momka koji dobro zna kako se boriti.

Borac je prvo uputio low kick i čovjek je završio na podu. Nije odustao već je krenuo dalje, ali zatim je uslijedilo bacanje na pod od kojeg više nije ustao.

Pred obračun su se jasno mogle čuti riječi: "Ne radi to, prijatelju. Ne radi to".

Međutim, on nije želio poslušati. Krenuo je i završio nokautiran i sigurno da će drugi put dobro razmisliti hoće li se upustiti u ovakve avanture.

Promo

Oglasi