Brazilac dominirao protiv Nurmagomedova i zasluženo slavio

Poraz Khabibovog rođaka

Brazilac dominirao protiv Nurmagomedova i zasluženo slavio

Midhat Šljivak

Brazilac Raoni Barcelos pobijedio je danas na UFC Busan eventu dagestanskog borca Saida Nurmagomedova jednoglasnom odlukom sudija.


Barcelos je odradio odličan posao protiv Khabibovog rođaka. Jedan sudija mu je na kraju dao sve tri runde, druga dvojica dvije i bez dileme je pobijedio Dagestanca.

Raoni je tako nastavio sjajan niz pobjeda. Ovo mu je osmi uzastopni trijumf i trenutno je na omjeru od 15-1.

Sa druge strane Nurmagomedov je doživio drugi poraz u karijeri i sada je na omjeru od 13-2.

Top Komentari

andi
JATI NASLOVA PAPANSKOG,SRAMOTA KAKO HABIBA BRUKAŠ I PIŠEŠ SAMO PREZIME,,pa druže to se prvo napiše ime pa onda prezime NAJ VEĆEG ŠAMPIONA MUSLIMANA NA.PLANETI TRENUTNO..prohujaće još vjetrova i vode.proteći dok Habiba napiseš da je izgubio,TAKO DA OVA IGRA RIJEĆI I NASLOV TI NISU TREBALI..
3 4
ragnarrsonn
Ovaj Khabib pola familije ubacio u UFC haha, Dagestanci su opcenito jako talentirani, ali nece oni nikad vise imat borca kakav je Khabib
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi