Pričao je iza leđa UFC zvijezdi, pa je dobio batine koje će zapamtiti za čitav život

Lewis nemilosrdno isprebijao boksera

Pričao je iza leđa UFC zvijezdi, pa je dobio batine koje će zapamtiti za čitav život

Midhat Šljivak

Da nikada jednom vrhunskom borcu i udaraču nikada ne treba pričati iza leđa, dokaz je video koji nam stiže iz Sjedinjenih Američkih Država.


UFC zvijezda Derrick Lewis, jedan od najžešćih udarača teške kategorije, odlučio je dobro naučiti pameti čovjeka koji mu je iza leđa pričao i koji ga je vrijeđao.

Lewis ga je mudro sačekao u dvorani. Ušao je u ring sa bokserom koji je, po njegovim riječima, pričao sranja, te ga je brutalno prebio.

"Kada bokseri kažu da će me nokautirati samo zato jer sam MMA borac i zatim dođu u moju dvoranu i pričaju sranja", napisao je Lewis.

Bokser je koliko se vidi na snimci dobio nekoliko zaista žestokih udaraca. Otišao je u nokdaun, gdje ga Lewis nikako nije štedio.

Kasnije je Crna zvijer samo dodao da je sa bokserom sve u redu i da ga je na ovaj način odlučio naučiti pameti.

Top Komentari

andi
ćinjenica da je za tuću uvjek sposobniji i raznovrsniji MMA borac,ali je do srca puno više i hrabrosti.
0 0
Emir
nasao nekog levata boksera sta bi mu se desilo da je tysonu uletio u ring??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi