Ozloglašeni ulični borac protiv huligana poznatog kluba: Bilo je to 20 minuta prebijanja
King of the Streets je borilačka organizacija koja je zbog svoje surovosti i borbi bez pravila zabranjena u Evropi (Foto: Screenshot)

KOTS nastavlja sa organizacijom ludih borbi

Ozloglašeni ulični borac protiv huligana poznatog kluba: Bilo je to 20 minuta prebijanja

Midhat Šljivak

Poznati MMA borac i član huligana nizozemskog Feyenoorda, Brian Hooi (38), odradio je dosad najžešći meč karijere i to protiv 39-godišnjeg Španca, uličnog borca Abnera Lloverasa.

MMA organizacija King of the Streets privlači sve veću pažnju širom svijeta, a surovost borbi koje organizuju sve više privlače i profesionalne borce.

Nizozemac Brian Hooi jedan je od onih koji su se okušali u ovoj promociji. Ovaj 28-godišnjak je dobro poznato ime u MMA svijetu, ali i njega je privukla borba bez pravila.

Hooi je za protivnika imao 39-godišnjeg ozloglašenog Španca Abnera Lloverasa. Radi se o uličnom borcu koji iza sebe ima ogromno iskustvo ovakvih borbi.

Kvalitet je presudio u ovom meču. Hooi je dominirao u iznenađujuće čistoj borbi i na kraju je savladao Lloverasa.

Treba istaći da je Hooi u King of the Streets predstavljen kao huligan Feyenoorda. On je veliki ljubitelj ovog kluba i vatreni navijač te je očigledno jedan od predvodnika na tribinama.

Oglasi

Ovaj borac je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 28 mečeva i ima učinak od 18 pobjeda i 10 poraza.

Trenutno je član najveće evropske promocije KSW, a ranije se borio i u Bellatoru te brojnim drugim poznatim organizacijama.

King of the Streets je nelegalna borilačka organizacija iz Poljske poznata po brutalnim okršajima bez ikakvih pravila.

KOTS je organizacija kakva nije viđena u svijetu borilačkog sporta i nije nikakvo čudo što je zabranjena u većem dijelu Evrope.

Borbe koje se organizuju pod okriljem ove organizacije zaista su surove. Protivniku možete napraviti sve što želite, pa smo tako viđali izbijanje oko, otkidanje uha, brutalne udarce glavom u glavu i dosta toga drugog.

Oglasi