Sedam minuta pakla u borbi bez ikakvih pravila
Foto - Screenshot

KOTS ponovo privlači pažnju

Sedam minuta pakla u borbi bez ikakvih pravila

M. Šljivak

King of the Streets naziv je borilačke organizacije koja je poznata po zaista žestokim udarcima i borbama bez previše pravila. Borbe se organizuju širom Evrope i popularne su među borcima, ali i amaterima željnim žestoke borbe.

King of the Streets je nelegalna borilačka organizacija poznata po nevjerovatnim okršajima bez ikakvih pravila.

Borbe se organizuju na tajnim lokacijama, a iako se radi o nelegalnim borbama one privlače veliku pažnju brojnih boraca, ali i amatera koji žele da se dokažu.

Činjenica da nema pravila donosi žestoke obračune. Protivnici se ne štede, nema nikakve posebne zaštite osim fiksiranih zglobova na rukama, pa su ovi mečevi itekako krvavi.

Prije nekoliko dana održana je još jedna priredba na kojoj su viđena zaista brutalna prebijana kakvih definitivno nema niti u jednoj drugoj organizaciji.

Posebnu pažnju privukao je Poljak imena Tomasz. On je protivnika nazvanog ACAB brutalno isprebijao nakon sedmominutnog pakla i nije pokazao nikakvu dozu milosti.

Oglasi

Obojica nisu stajali punih sedam minuta. Scene su zaista užasne i nisu za svačiji želudac, pa nije nikakvo čudo što su zabranjene na većini društvenih mreža.

Ipak, iako je za mnoge previše ono što vide, borbe se ne prestaju organizovati. Uvijek je dosta onih koji se žele okušati u ovakvom vidu borbi.

Nevjerovatno je to što u ovim borbama nema neke posebne novčane naknade. Samo se stiče ime i nosi se simbol nepobjedivosti iz meča u meč.

Često u ovoj 'organizaciji' možemo vidjeti i huligane s tribina. Mnogi od njih se bore protiv navijača iz drugih klubova i takve borbe su zaista nemilosrdne.

Policija širom Evrope pokušava na sve načine da dođe do organizatora ovih nelegalnih borbi. To im ne polazi za rukom, a svi borci imaju zavjet šutnje i ne progovaraju o borbama kroz koje prolaze niti o ljudima koji sve organizuju.

Oglasi