Protivniku odgrizao uho u jednoj od najbrutalnijih borbi ikad
Najpoznatiji ugriz, onaj kojeg je Mike Tyson napravio Evanderu Holyfieldu, ništa je naspram ovog u borbi bez ikakvih pravila (Foto: Screenshot)

Nevjerovatne scene

Protivniku odgrizao uho u jednoj od najbrutalnijih borbi ikad

M. Šljivak

King of the Streets je nelegalna borilačka organizacija iz Poljske poznata po brutalnim okršajima bez ikakvih pravila, a o kakvim borbama se radi pokazuje posljednji event u kojem je jedan od boraca ostao bez uha.

King of the Streets definitivno je organizacija kakva nije upamćena u svijetu borilačkog sporta i nije nikakvo čudo što je zabranjena od strane poljskih vlasti.

Međutim, to organizatore ne sprječava da često organizuju evente na kojima se vide zaista brutalni nokauti koji ostavljaju bez daha.

Ipak, ono što se protekle noći desilo u duelu između Alexa i Basha zaprepastilo je apsolutno sve jer je nesretni borac koji se predstavio kao Bash ostao bez polovice uha.

U žestokoj borbi padali su žestoki udarci. Potom se Alex odlučio odgristi uho rivalu i to je na kraju i učinio.

O kakvoj borbi se radilo dovoljno govori vrisak za vriskom od obojice boraca. Jednostavno, nikakvih pravila nije bilo, mogli su protivniku napraviti šta god žele i to su i učinili.

Oglasi

Na kraju je Bash ostao bez ogromnog komada uha. Dobio ga je u tegli i iz organizacije su mu poručili da ga dobro čuva na hladnom mjestu dok ne stigne u bolnicu na šivanje.

[twitter]https://twitter.com/Kayovids/status/1596067988742221826[/twitter]

Iako su povrede u KOTS organizaciji zaista stravične, borci pokazuju veliki interes da se bore bez ikakvih pravila. Bude to i profesionalaca, ali uglavnom se bore žestoki momci željni akcije.

Česti gosti su navijači poljskih klubova. Oni su poznati kao jedni od najvećih udarača u svijetu i na ovom mjestu žele pokazati od čega su napravljeni.

Borbe u ovoj organizaciji su nemilosrdne. Policija pokušava locirati organizatore, ali to im ne polazi za rukom jer se radi o grupi ljudi koja sve aktivnosti oko borbi pažljivo odrađuje.

Također, svi borci koji učestvuju imaju zavjet šutnje i o onom što se dešava nakon što izađu iz borbe nikom ne smiju reći.

Oglasi