Čudo prirode: Nije položio test kucanja, pa je postao zvijer u ljudskom tijelu sa "duplim grudima"

Legendarni borac

Čudo prirode: Nije položio test kucanja, pa je postao zvijer u ljudskom tijelu sa "duplim grudima"

Admin Čaušević

Postoje borci koji su itekako nepoželjni u ringu i siju strah samom svojom pojavom. 

Sa težinom od oko 130 kilograma i visinom 191 centimetra Brock Lesnar je bio opasan za sve pa i ne čudi zašto je imao mnogo uspjeh u svojoj karijeri.

Bilo da se borio u oktagonu kao UFC borac ili u ringu kao WWE, "Utjelovljena zvijer", kako je nosio nadimak je bio itekako uspješan.

Iako je neko vrijeme u penziji čak se i danas govori o njegovom nrealnom tijelu i izgledu kojeg je imao tokom karijere.

Nedavno su se pojavile Lesnerove fotografija sa vrhunca karijere koje dokazuju koliko je imao fascinantnu građu.

Oglasi

Bio je razvijen na takav način da je izgledalo kao da njegova prsa imaju dva nivoa zbog čega su ga mnogi okarakterisali kao pravo čudo prirode.

Ovaj 44-godišnjak danas izgleda drugačije što je i normalno pošto genetika i priroda čine svoje.

Interesantno da se kao 17. godišnjak pokušao da se uključi u vojsku SAD-a, ali nije uspio položiti test kucanja na tastaturi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZY2kvABv8h/[/instagram]

Oglasi

Poslije toga se okrenuo sportu. Jedno vrijeme se bavio američkim fudbalom,U periodu od 2007. do 2016. godine borio se u MMA i izgubio je tri od devet borbi.

U aprilu 2004. godine imao je tešku nesreću kada je slomio vilicu i lijevu ruku, natekla mu je zdjelica, dok je povrijedio i prepone.

Radi se o jednom od boraca koji je najviše zarađivao u WWA jer je od "pey-per-view" borbi uspio inkasirati skoro 5 miliona dolara, a u MMA borbama ta cifra je iznosila 8 miliona eura.

Postoji i priča prema kojoj je dnevno znao popiti litar votke te uzeti 100 tableta kako bi umanjio bol zbog silnih i brojnih rana na svom tijelu.

Dva puta se vraćao iz penzije, prije dvije godine se spominjala mogućnost njegove borbe sa Jon Jonesom ili Federom Emelianenkom što se na kraju nije desilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi