Tyson Fury protiv Brocka Lesnara

Dogovara se obračun

Tyson Fury protiv Brocka Lesnara

M. Šljivak

Tyson Fury suočit će se sa nekadašnjim UFC šampionom Brockom Lesnarom.

Ovaj obračun bi se trebao desiti u aprilu i to u profesionalnom hrvanju (WWE), gdje Lesnar ima titulu šampiona.

Naravno, neće biti prave borbe. Mečevi popularnih kečera su izrežirani po scenariju, ali svakako da će bez obzira na to meč Fury - Lesnar izazvati veliku pažnju.

Ovaj događaj bi se trebao desiti na WrestleManijii, a može ga jedino spriječiti eventalni poraz od Deontayja Wildera u borbi za WBC naslov teške kategorije.

Borba za pojas na rasporedu je 22. februara, a Fury bi u slučaju pobjede dobio ozbiljan novac od WWE federacije za nastup na WrestleManiji.

On je prošle godine već bi dio WWE organizacije. Odradio je nekoliko emisija, a imao je borbu sa Braunom Strowmanom u kojoj je pobijedio.

Samo za to pojavljivanje inkasirao je čak 20 miliona dolara, pa nema dileme da bi za WrestleManiju inkasirao čak i više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi