Fanovi umišljenog YouTubera ušli u ring kod velikog šampiona: Izlazak je bio ekspresan
Foto - Screenshot

Canelo im je samo rekao jednu rečenicu

Fanovi umišljenog YouTubera ušli u ring kod velikog šampiona: Izlazak je bio ekspresan

Midhat Šljivak

Saul Canelo Alvarez lagano je sinoć na Floridi odbranio naslove WBA i WBC prvaka srednje kategorije protiv turskog borca Avnija Yildirima.

Turčin nije bio težak zalogaj za veikog šampiona i meč je predat u trećoj rundi, a zatim je Canelo najavio veliki obračun protiv Billyja Joea Sundersa za 8. maj.

Dok je Meksikanac davao izjavu u ringu su se pojavila dvojica momaka koji su na sebi imali majice YouTube zvijezde Jakea Paula i bivšeg MMA borca Bena Askrena.

Ovaj duo uskoro će se naći u ringu, a kako Meksikanac nije ljubitelj YouTube zvijezde istjerao je uljeze uz oštre riječi.

"Od*ebite iz ringa", povikao je Canelo prema momcima koji su istog trenutka pobjegli.

Canelo nikako ne voli YouTubera koji pokušava izgraditi boksersku karijeru u mečevima protiv drugih slavnih osoba.

Top Komentari

user1583752673
Kako ih otpuha haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi