Ćatić izgleda fantastično, a na objavu na Instagramu posebno ponosan bi bio Ibrahimović

Večeras se vraća u ring

Ćatić izgleda fantastično, a na objavu na Instagramu posebno ponosan bi bio Ibrahimović

E. Čaušević

Adnan Ćatić se nakon skoro pet godina večeras konačno vraća u ring.

41-godišnji njemački bokser bh. korijena večeras će ponovo ući u ring, a njegovi fanovi na to su čekali skoro pet godina.

Ćatić se večeras boti protiv Time Rosta koji ima omjer 10-0 i sigurno je da nas očekuje spektakularna borba.

Iako Ćatić ima 41 godinu pokazao je da se još uvijek nalazi u fantastičnoj formi, a fotografijom koju je sinoć objavio oduševio je javnost.

Ćatić se punom parom spremao za povratak u ring i čini se da nikada nije bio spremniji. Fotografija koju je pokazao to najbolje dokazuje, te se nadamo da će večeras kao pobjednik napustiti ring.

On je na Instagramu objavio fotografiju s opisom "Benjamin Button" aludirajući na lika iz istoimenog filma koji kako godine prolaze izgleda sve mlađi i mlađi, a to je nešto što često u svojim objavama koristi Zlatan Ibrahimović.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI8traChvdq/[/instagram]

Ćatić koji nastupa pod imenom Felix Sturm u karijeri je dosad ostvario 40 pobjeda ima šest poraza i tri neriješena meča.

Promo

Top Komentari

U koliko sati ce biti taj boks mec na Face tv, da li neko zna da mi odgovori.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi