Ćatić otkrio kako provodi zatvorske dane
EPA

Suđenje će trajati do februara 2020.

Ćatić otkrio kako provodi zatvorske dane

Nekadašnji bokserski šampion Adnan Ćatić (40) već mjesecima se nalazi u pritvoru.

Ćatić je optužen je da je utajio porez od 5,8 miliona eura, a ukoliko se na suđenju koje se vodi u Njemačkoj dokaže da je kriv, mogao bi iza rešetaka provesti i do 10 godina zatvora.

Bokser koji je u svijetu poznat kao Felix Sturm na Okružnom sudu u Kelnu već se izjasnio da nije kriv i da ne posjeduje nikakvo bogatstvo, a otkrio je za medije i Njemačkoj i kako provodi zatvorske dane.

"Optimističan sam, cilj mi je da nastavim boksati nakon što izađem iz zatvora, to će mi omogućiti da izgradim novi život. I dalje treniram redovno, ne pijem i ne pušim nikako. Tako živim posljednjih 15 godina", otkrio je Ćatić.

Kazao je i kako ima namjeru ostati u Njemačkoj, jer samo tu može unovčiti svoje borbe, a otkrio je i kako danas živi isključivo od novca koji je uštedio tokom karijere.

Podsjetimo, Ćatić je u karijeri bio svjetski prvak uz skor od 40 pobjeda, pet poraza i tri neriješena meča.

Promo

Top Komentari

BosnianKing2
Dabogda ne izaso, kriminalac isti SDA. Samo da je kake prevare bosnji
0 4
nijepoznat
izdrzi jos malo
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi