3

Komentari (3)

Vuk13
Prvi dobar hrvac i conor ide spavati,sve ostalo on ce pomesti, najbolji stand up ima realno
Sejo1979
Ruku na srce zasluzujes ti sansu prije Conora ali White je picka koja gleda lovu samo zato i ljube guzicu Conor i daju mu titulu u ruke opet ako pobjedi Conor Dustina nebi me cudilo da mu white da titulu odma mada je to rizican potez kojim bi razljutijo druge borce koji zasluzuju sansu prije Conora i veliki broj navijaca a opet White samo gleda sebe i ufc tako da me nebi iznenadijo taj potez uopste
realno_govoreci
Čuj Conor. Koliko ga samo guraju to je nevjerovatno. Da ga hoće Dustin dobiti i da se završi ta priča jednom za sva vremena !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.