Čega se samo sjetila?! Bokserka na vagi pokazala grudi svima, iza svega se krije genijalan plan

Sve se dešavalo prilikom vaganja

Čega se samo sjetila?! Bokserka na vagi pokazala grudi svima, iza svega se krije genijalan plan

A. Čaušević

Svjetska prvakinja Međunarodne bokserske federacije u superbantam kategoriji, Cherneka Johnson, stavlja svoj pojas na kocku u borbi protiv Britanke Ellie Scotney u Wembley Areni, ali prije toga je genijalnim trikom sebi podigla popularnost i sigurno je čeka odlična zarada.

Johnson je prije borba privukla veliku pažnju tokom vaganja pojavivši se bez grudnjaka ili topa, već samo s bijelom bojom na tijelu.

Poznata i kao Sugar Neekz iznenadila je sve kada je stala na vagu. Oslikavanje tijela simuliralo je bijeli top koji je također uključivao logo platforme za odrasle Onlyfans.

Jasno je da je ova bokserska za ovakvu vrstu reklame zaradila ogroman novac.

Oglasi

Johnson, 28-godišnjakinja rođena na Novom Zelandu, izgubila je samo jednu od 16 borbi koje je vodila od 2016. godine.

Johnson je na društvenim mrežama objavila i video s prijateljicom i boksačicom Elle Brooke. Dvojica borkinje planiraju sarađivati objavljujući zajednički sadržaj na OnlyFans.

"Uzbuđena sam što mogu najaviti svoje partnerstvo s OnlyFansom, gdje ću objavljivati videozapise o svom životu, pripremama za borbu, treningu, prehrani i svemu što ne možete vidjeti na drugim društvenim platformama."

"Ako se želite povezati sa mnom tamo i dobijati informacije, razgovarati, postavljati posebne zahtjeve, pogledajte ekskluzivni sadržaj koji nećete vidjeti nigdje drugo, zatim pretplatite se," poručila je ona.

Oglasi

Više od 100 sportista iz borilačkih vještina pridružilo se OnlyFansu prošle godine.

Ebanie Bridges, svjetska prvakinja Međunarodne boksačke federacije (IBF) u bantam kategoriji, najavila je to već tijekom vaganja za svoju borbu protiv Shannon O'Connell.
Australska bokserka, koja živi u Leedsu, svoje je vaganje u donjem rublju pretvorila u zaštitni znak.

Među imenima sportistkinja izvan kontaktnih sportova su Madelene Wright (fudbalerka), Key Alves (odbojkašica), Elise Christie (brzoklizačica), Renee Gracie (vozačica automobila), Erica Fontaine (gimnastičarka). ..

Oglasi