Conor dobio izazov: Obojica smo navijači Liverpoola, idemo rasprodati Anfield!
Darren Till je bio u velikom zamahu, ali ga je u borbi za naslov prvaka UFC-a izdominirao nepobjedivi Tyron Woodley koji ga je ugušio u drugoj rundi. Conor sa druge strane je izgubio od Khabiba u povratničkom meču nakon dvije godine (Foto: Instagram).

Darren Till želi borbu sa Conorom u rodnom gradu

Conor dobio izazov: Obojica smo navijači Liverpoola, idemo rasprodati Anfield!

Midhat Šljivak

Conor McGregor dobio je izazov za još jedan spektakularan obračun.

Irska MMA zvijezda nakon meča i poraza od Khabiba Nurmagomedova sada razmatra nove mogućnosti, a izazov je dobio u liku engleskog borca Darrena Tilla.

Till je nedavno doživio prvi poraz u karijeri u borbi za titulu velter kategorije protiv Tyrona Wodleyja, a sada bi u spektaklu na Anfieldu rado odradio borbu protiv McGregora.

"Izgubio sam posljednju borbu, Conor također. Obojica smo iz Evrope, on je navijač Liverpoola, ja sam navijač Liverpoola. Shvatate li šta želim reći?", upitao je Till, te je nastavio:

"Pričao sam ranije kako želim da rasprodam stadion u mom rodnom gradu. On je govorio kako bi se radio borio na Croke Parku u Dublinu, ali vjerujem da bi se borio ovdje u posljednjoj borbi karijere", istakao je Till i dodao:

"Govori kako želi borbu za pojas veltera. Također, i ja želim revanš, pa eto, pobjednik našeg duela neka dobije šansu za titulu. Ja sam još uvijek broj 2 ove divizije, a Conor se borio u nižim kategorijama. Zašto ne bismo nešto organizovali?. Mi smo najveće zvijezde iz Evrope i ne ne govorim o borbi u Las Vegasu, govorim o velikoj borbi na Anfieldu. Nije sve u novcu, radi se o borbi dvije najveće evropske zvijezde, dva velika udarača i borbi na jednom od najslavnijih stadiona na svijetu Znam da želi borbu, ne boji se borbe i ne vidim razlog zašto se ne bi na kraju do nje i došlo", rekao je Till.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi