"Ne prozivam Conora jer ima previše love da bi želio primiti batine koje ja dajem"
Američki MMA borac je neporažen u karijeri. Ukupno je odradio 18 borbi i u svih 18 je izašao kao pobjednik. Majstor je hrvanja i tako dobija većinu borbi (Foto: Instagram)

Ben Askren sasvim iskreno

"Ne prozivam Conora jer ima previše love da bi želio primiti batine koje ja dajem"

M. Šljivak

Ben Askren će uskoro postati član UFC-a, a nakon što je saznao da ulazi u najveću svjetsku MMA organizaciju, postao je poprilično aktivan na društvenim mrežama.

Askren je tako prozvao mnoge UFC zvijezde. Počeo je sa Khabibom, nastavio sa legedarnim GSP-jem, a kao prvu žrtvu na novom poslu vidi Engleza Darrena Tilla.

Međutim, Conora McGregora je iz nekog razloga preskočio, a njegovi razlozi su sasvim čudni.

"Još uvijek nisam izazvao Conora McGregora. Znate da on ima previše love da bi želio primiti batine koje ja dijelom. Zašto onda uopšte gubiti vrijeme?", istakao je Askren.

Amerikanac u UFC stiže kao šampion ONE FC organizacije u velter kategoriji, a ranije je imao istu tituli i u Bellatoru.

Top Komentari

Alkma
Koga got vi Amerikanci trenutno izmislite i napravite zvjezdu od njega khabib ce ga prebiti
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi