Conor imao epizodu uvlačenja šefu, a Khabibu je poručio: Bolje ti je što bježiš!

McGregor pred veliki meč

Conor imao epizodu uvlačenja šefu, a Khabibu je poručio: Bolje ti je što bježiš!

Midhat Šljivak

Conor McGregor se sa popriličnim zakašnjenjem pojavio na press konferenciji pred UFC 229 event u Las Vegasu.

Najveća zvijezda ove organizacije dobrih pola sata je zakasnila na zakazani press, a šampion Khabib Nurmagomedov ga nije želio čekati i odlučio je da svoj posao sa novinarima završi prije dolaska McGregora.

Irac se ponovo na sceni pojavio sa bocom viskija kojeg proizvodi, a ponovo je bio bez dlake na jeziku.

"Ne znam gdje je ta budala. I bolje mu je da bježi, kladim se da je dosta sranja izgovorio ovdje jer prošli put nije rekao ništa. Je.. ga, dešavaju se takve stvari", rekao je McGregor i objasnio je zašto nije stigao na vrijeme.

"Nisam ovo planirao, pokušaom doći na vrijeme, ali saobraćaj je problem. Ionako kasnim samo nekoliko minuta. Ljuta pi....a je trebala ostati, ali očigledno ne želi biti blizu mene. Je... mir. Između nas nikad neće biti mira", poručio je irski borac koji je imao i epizodu uvlačenja prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu.

"Imam samo riječi hvale o sebi. Učinio si zaista velike stvari za ovaj sport. Čast mi je sarađivati sa tobom i hvala na svim pohvalama koji si izgovorio za mene", poručio je McGregor Whiteu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi