Bizarna scena Conora McGregora ispred TV-a: Najveća UFC zvijezda izaziva preko ekrana
Foto - Screenshot

Želi Hollowaya

Bizarna scena Conora McGregora ispred TV-a: Najveća UFC zvijezda izaziva preko ekrana

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor izrazio je želju za borbu protiv Maxa Hollowaya.

McGregor je itekako aktivan na društvenim mrežama, gdje je uglavnom u ratu sa ostalim borcima, a pred duel Hollowaya i Yaira Rodrigueza objavio je bizaran snimak.

Conor je šetao ispred televizora i glumio je kao da je on u borbi protiv Hollowaya i kao da se sprema za obračun.

Ipak, prvi čovjek UFC-a Dana White radije bi Maxu dao meč protiv Alexa Volkanovskog za titulu prvaka perolake kategorije.

"Ne znam koja je borba sljedeća, ali ima smisla novi meč sa Volkanovskim. Conor je još uvijek povrijeđen i nema smisla o tome pričati", rekao je White.

Conor i Max su se već jednom borili i to prije osam godina kada je Holloway imao samo 22 godine.

McGregor je tada jednoglasnom odlukom sudija savladao Hollowaya i nastavio je put ka pojasu perolake, a zatim i lake kategorije.

Holloway je od 2016. do 2019. godine imao pojas prvaka perolake kategorije, ali ga je zatim izgubio protiv Aleksandera Volkanovskog.

Top Komentari

realista1982
Uzima ga diler opasno...
5 0
Hele
Zvijezda??? Svi ubiju brašno u njemu :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti