Conor McGregor dobio novog izazivača

Poirier želi borbu

Conor McGregor dobio novog izazivača

M. Šljivak

Conor McGregor je čovjek s kojim se apsolutno svi žele boriti.


Svi osim Khabiba Nurmagomedova, koji ne želi dati revanš Ircu sve dok ovaj ne zareda pobjede u oktagonu.

Ipak, borba između Conora i Khabiba je ono što UFC želi. To je jasno istakao predsjednik organizacije Dana White, no ima i drugih koji žele dio Conora.

Nakon Jorgea Masvidala i Kamaru Usmana za borbu protiv The Notoriousa je spreman i nekadašnji izazivač za prvaka lake katerogije Dustin Poirier.

On je javno prozvao Conora...

"Broj dva i broj tri na listi. Idemo ponovo", napisao je The Diamond.

Spreman je da se bori u bilo kojoj kategoriji, ali teško je očekivati da će Poirier na kraju biti taj koji će se boriti sa Conorom.

Dustin je izgubio meč za titulu protiv Khabiba u septembru prošle godine., a jedan od šest poraza je doživio i od Conora McGregora 2014. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi