Pogled koji ubija i strašna poruka Khabiba: Kralj nikada nije otišao, recite im da dolazim...

Oglasio se prvak

Pogled koji ubija i strašna poruka Khabiba: Kralj nikada nije otišao, recite im da dolazim...

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov počeo je pripreme za odbranu titule UFC prvaka lake kategorije.

The Eagle će 18. aprila u New Yorku pojas braniti protiv Tonyja Fergusona, a nakon dugo vremena čudesni Dagestanac je ostavio zanimljivu poruku na Instagramu.

Nakon ubitačnog pogleda je jasno poručio:

"Kralj nikada nije otiša, niti ide bilo gdje. Recite im da dolazom"; poručio je Khabib uz dodatak da će odbraniti titulu prvaka.

Khabib će sigurno biti favorit protiv Fergusona, ali mnogi MMA stručnjaci tvrde da će mu ovo biti uvjerljivo najjači izazov do sada.

Ovo će biti peti pokušaj borbe Khabiba i Tonyja, a u prethodna četiri dogovorena meča po dva puta su odustajali obojica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti