Razuzdana profesorica u zagrljaju Conora McGregora: "Pogledajte gdje Conor drži ruku"

Prisan susret dvoje boraca

Razuzdana profesorica u zagrljaju Conora McGregora: "Pogledajte gdje Conor drži ruku"

M. Šljivak

Profesorica matematike i trenutna IBF šampionka svijeta u bantam kategoriji, Ebanie Bridges (36), imala je poprilično prisan susret s MMA ikonom Conorom McGregorom u Dublinu. Naravno, to je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

Ebanie Bridges stekla je svjetsku slavu u protekle tri godine. Ova Australka napustila je posao profesorice matematike u jednoj srednjoj školi i preselila se u Englesku, gdje se posvetila bokserskoj karijeri.

Postala je Ebanie veoma brzo šampionka. I dalje drži IBF pojas bantam kategorije, ali u posljednje vrijeme borbe su u drugom planu i ona zarađuje mnogo više novca skidajući se za određene sajtove za odrasle.

Atraktivna 36-godišnjakinja je sinoć ponovo bila u centru pažnje. U Dublinu je privukla pažnju ogromnim grudima, ali i prisnim zagrljajem s Conorom McGregorom.

Irska MMA ikona i Ebanie imali su poprilično prijateljski zagrljaj, a fanovi su to jedva dočekali. Odmah su nasrnuli na fotografije i zbog ruke irskog borca koja je gotovo bila na grudima ove bokserke nastao je potpuni haos.

Oglasi

"Pogledajte gdje Conor drži ruku", komentar je jednog od fanova australske bokserke, dok drugi tvrdi da mu supruga DeeDee neće biti zadovoljna.

"Ne vjerujem da će joj se dopasti ove fotografije. Šta bi bilo da su se sreli negdje drugo."

Ebanie i Conor su očigledno veliki prijatelji. U Dublinu su pratili meč djevojke koju dobro poznaju Katie Taylor koja je doživjela prvi poraz u karijeri od Chantelle Cameron.

Treba istaći da će se Conor McGregor nakon godinu i po dana odsustva vratiti u oktagon na kraju ove godine kada će se boriti s Michaelom Chandlerom.

Ebanie Bridges bi tokom ljeta trebala braniti IBF pojas bantam kategorije. Još uvijek nije poznato ime njene protivnice.

Dotad će ona lagano i bez problema puniti naslovnice zbog svojih ogromnih grudi i fotografija koje postaju svakodnevna pojava.

Promo

Oglasi