Blijed kao krpa: McGregor je udario na pogrešnog, prošao je gore nego u susretu sa Putinom!

Uzalud je brbljavo i prijetio

Blijed kao krpa: McGregor je udario na pogrešnog, prošao je gore nego u susretu sa Putinom!

A. Čaušević

Conor McGregor slovi za najvećeg brbljivca u svijetu sporta. Iako je dug i britak na jeziku, čini se da u praksi i nije toliko žestog momak kakvim se predstavlja. U oktagobu ga nema već dvije godine, ali je itekako aktivan na društvenim mrežama i pravi je magnet za skandale.

McGregor je do sada imao niz incidenata gdje bi povlačio ručnu kada bi situacija bila na granici da eskalira. Svima je poznat njegov susret sa Vladimirom Putinom iz 2018. godine.

Kontorverzni Irac je tada zagrlio Putina što je prema kodesku strogo zabranjeno. Tjelohranitelj predsjednika Rusije je upozorio borca koji je brže bolje sklonio ruku.

Međutim, to nije bio prvi put da McGregor izvlači deblji kraj u susretu sa tjelohraniteljima poznatih ličnosti. Čak i gore je prošao godinu ranije kada je ušao konlfikt sa zaštitarima Floyda Mayweathera.

Svako ko voli boks poznaje Jizzyja Maca, američkog privatnog tjelohranitelja Floyda Mayweathera. Veza između Jizzyja Macka i Floyda Mayweathera bila je poput dva graška u mahuni.

Gdje god bi se pojavio Mayweather, sigurno tu možete pronaći i Jizzyja Maca, zna to vrlo dobro i McGregor.

Oglasi

Na sučevaljavanju pred njihov meč McGregor je ušao u raspravu sa Jizzyjem koji nije ni treputno pred poznatim MMA borcem.

Jizzy je mirno stao pred Irca, objasnio mu nekoliko stvari, a na kraju se McGregor povukao te je samo preuštio na uvrede koje je ubrzo dobio.

Kao što je poznato McGregor i Maywaether su se održali boks meč, a pobjedu je odnio američki bokser tehničkim nokautom u 10. rundi.

Inače pravo Jizzyjevo ime je Ray Sadeghi, rođen je 1982. godine. Nije poznato kolika mu je plata, ali nezvanične informacije govore da mu se bogatstvo procjenjuje na 5 miliona dolara.

Zavhaljujući svom gazdi uspio je zaraditi ogroman novac, obići svijet, ali i upoznati neke od najpoznatijih ličnosti današnjice.

Top Komentari

Poselamio je njega brat Khabib.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi