'Prepumpani' Conor McGregor tvrdi da je jedini koji zna kako pobijediti Islama Makhacheva
Foto - Instagram

Ne može u oktagon jer se 'prepumpao'

'Prepumpani' Conor McGregor tvrdi da je jedini koji zna kako pobijediti Islama Makhacheva

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor javio se nakon glavne borbe večeri na UFC 280 u Abu Dhabiju, gdje je Islam Makhachev savladao Charlesa Oliveiru u borbi za pojas prvaka lake kategorije. McGregor smatra da je upravo on taj koji ima recept za pobjedu nad Makhachevim.

Conor McGregor nije ostao miran nakon glavne borbe večeri u Abu Dhabiju između Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire. Čestitao je Islamu na pobjedi, ali tvrdi da je on taj koji će ima odgovor na borbu dagestanskog borca.

On je na ludovao na Twitteru nakon meča i ponovo je sebe stavio u prvi plan. Uvjeren je da ima šta pokazati u eventualnoj borbi protiv dagestanske mašine.

"Lijepa borba i nastup. Uvježbao sam vještine kako bih pobijedio takav stil borbe. Ostalo znate - čelična lijeva noga, topovski udarac, kontrola. Zanimljiva mi je pomisao na gašenje takve vrste borbe s vlastitim razvijenim vještinama".

Nije se zaustavio tu već je uvrijedio Khabiba i spomenuo je njegovo pokojnog oca Abdulamanapa.

Oglasi

"Imam sve što je potrebno za vaš stil borbe. Začepi svoja debela usta jer nisi ništa učinio osim što si se protivio očevim željama i pobjegao. Očev plan još nije dovršen", napisao je McGregor.

Menadžer Ali Abdelaziz je zbog svega Conora nazvao bijednikom.

"Ti si bijednik. Prestani govoriti o ljudima i njihovim porodicama. Treba ti šamar opaliti, uskoro ćeš biti niko i ništa", napisao je Abdelaziz na što mu je McGregor zaprijetio kako će mu zgnječiti glavu.

Treba istaći da irski borac barem još šest mjeseci neće ući u oktagon. On je izašao iz USADA testiranja na doping i potrebno je šest mjeseci da bi ponovo ušao u program testiranja.

Ova vijest, koju je potvrdio šef UFC-a Dana White, povećala je sumnje da McGregor nije 'čist' i da je uzimao određene supstance. Njegov napumpani izgled izazvao je također brojne sumnje jer nikad nije izgledao veći.

On najavljuje veliki povratak. Tvrdi da će pokoriti konkurenciju, no jedno je priča, a drugo su djela u oktagonu, gdje se godinama Conor nije pokazao kao ozbiljan borac.

Top Komentari

imeiime
Ovog majmuna bi i Hasbula udavio
6 0
Galacticosi
Samo priča da zaradi još koji milion, a zna da nema šanse isto kao i protiv Khabiba
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi