Prgavi Conor ponovo ismijavao Khabiba i provocirao muslimane

Nije se suzdržao

Prgavi Conor ponovo ismijavao Khabiba i provocirao muslimane

A. Čaušević

Kontroverzni Irac Conor McGregor na društvenim je mrežama ispalio žestoku paljbu na bivšeg rivala Khabiba Nurmagomedova nakon što je bivši ruski prvak u lakoj kategoriji primljen u UFC-ovu Kuću slavnih.

Khabib je dobio priznanje za svoju neporaženu karijeru na ceremoniji u T-Mobile Areni u Las Vegasu prošle sedmie, postigavši HOF status zajedno sa prijateljem Danielom Cormierom.

Govoreći na marginama događaja, ruski bivši UFC-ov kralj lake kategorije otkrio je da je vrhunac njegove karijere bila njegova pobjeda u četvrtoj rundi nad McGregorom u istom mjestu u Las Vegasu gdje su i dodjeljene nagrade.

“Najveća borba u historiji MMA-a. Jako sam sretan što sam pobijedio u tojborbi. Mogu izgubiti bilo koju svoju borbu. Ali nema šanse za tu", rekao je Dagestanac o ljutom meču s McGregorom koji je završio tako što je Khabib skočio u kavez i izazvao masovnu tučnjavu s članovima Irčevog tima.

McGregor se u utorak oglasio na društvenim mrežama kako bi ismijao ceremoniju Kuće slavnih, dijeleći lažnu sliku sebe postavljenu na onu Khabiba.

Oglasi

Dodan je veliki logo McGregorovog brenda viskija 'Proper Twelve', dok je bivši UFC prvak u dvije kategorije mahao s dvije boce alkohola.

"Proper Twelve, ponosni kreator UFC HOF showa! Zovite me HOFF", napisao je McGregor u opisu.

McGregor je u prošlosti pokazivao manjak poštovanja prema Khabibu tako što je koristio alkohol kako bi ismijavao ovog pobožnog muslimana, a to je uradio i ovaj put.

Irac je mahnuo čašom viskija u Khabibovom smjeru na press konferenciji u New Yorku u pripremama za njihov obračun na UFC-u 229, označivši Rusa "nazadnim s**om" kada je odbio ponudu pića.

'The Eagle' je nakon toga demolirao McGregora u svojoj prvoj odbrani naslova, a od tada zla krv sa Conorove strane ne prestaje da ključa.

Top Komentari

BHPatrola
Ma uvijek kada dobiju batine od muslimana ili kada je jaci ili bolji u necemu, stvori se mrznja prema vjeri kod takvih
5 1
denimen9
Ne kontam kako je provocirao muslimane?
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi