Bahati Conor mirnom Khabibu pod nos podnio viski, uslijedila je (ne)očekivana reakcija

I to pred rođendan

Bahati Conor mirnom Khabibu pod nos podnio viski, uslijedila je (ne)očekivana reakcija

A. Čaušević

Rivalstvo Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedov je vjerovatno najveće u historiji UFC-a.

Teško da će se ikada tako rivalstvo ponoviti iz jednostavnog razloga - uopšte se ne podnose. Prijatelji, porodica i čak religija su bili upetljani u sve pa su svi fanovi UFC-a s nestrpljenjem čekali njihove borbe.

Poznato je da su Conor i Khabib dvije različite osobe. Irac zbog svog načina života nosi status najkontroverznijeg sportiste današnjice, dok je Dagestanac miran, povućen i poprilično religiozan.

Društvenim mrežema je počeo kružiti video nastao uoči prvog susreta dvojice boraca i to baš kada je Khabib slavio svoj rođendan.

McGregor je uspio nekako unijeti skupocijeni viski u press salu nakon je ponudio Khabiba sa čašicom. Šta se desilo pogledajte ovdje.

Oglasi

Rus je musliman i ne pije alkohol, ali kontroverzni Irac je insistirao te mu je gurao alkoholol pod nos te ga pri tome i vrijeđao.

Khabib je ostao imun na provokacije i samo je odgovorio da ne pije alkohol dok je McGregor insistirao da ga proba.

"Znate samo zloban čovjek može tako govoriti o vašem ocu, ženi, vjeri. Ako ste normalni, onda nećete pričati o tim stvarima", nedavno je Khabib kazao o McGregoru kada je gostovao u podcastu kod Mikea Tysona.

McGregor je poznat po dugom jeziku, protiv svih rivala vodi ratove riječima uz nadu da će ih psihički slomiti i prije nego što uđe u oktagon.

Ipak, Khabib je jedan od rijetkih kojem Irac nije mogao ništa. Dagestanac ga je pobijedio u borbi održanoj o oktobru 2018. godine.

"Hajde da sada pričamo. Hajde pričajmo", moglo se čuti kako Khbabib govori Conoru dok ga je držao za vrat poslije čega je uslijedila pobjeda.

Top Komentari

Goran86
Naporni sa ovim pricama..
3 0
Miskolizac
Koji kreten, ovo se rijetko rada..Boze sacuvaj.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi