Fanovi Conora McGregora odigrali par koji im je predložio, sada od njega traže da im vrati novac
Conor McGregor je 'navukao' brojne fanove da ulože novac u kladionicu i na kraju je sve obrisao

Irac obrisao objavu

Fanovi Conora McGregora odigrali par koji im je predložio, sada od njega traže da im vrati novac

M. Šljivak

Conor McGregor (34) jedan je od najpopularnijih MMA boraca svijeta, a koliko ima vjernu publiku pokazije i situacija od prethodnog vikenda i UFC 281 eventa u New Yorku.

Conor McGregor ima brojne fanove širom svijeta. Dosta je onih koji su spremni da mu povjeruju sve što kaže, a tako je bilo i tokom vikenda.

McGregor je 'navukao' fanove na kladionicu. Kako bi reklamirao jednog od sponzora UFC-a, poručio je navijačima da odigraju tiket na kojem će biti par Israel Adesanya - Alex Pereira.

Irac je poručio kako je uvjeren da Israel dobija Pereiru i da će odbraniti naslov UFC prvaka srednje kategorije, a to je navijače navelo da ga poslušaju.

Stigle su brojne uplate na Adesanyu. Svi su mislili da će im Conor donijeti sreću, ali se zatim desio šok i Alex Pereria je nokautirao doskorašnjeg šampiona.

Brazilac je tako kući otišao s pojasom novog prvaka srednje kategorije, a fanovi su bijesni jer ih je McGregor 'navukao'.

Oglasi

Mnogi traže da im upravo Irac vrati uloženi novac. To se naravno neće desiti jer niko ih nije ni tjerao da uplaćuju bilo šta na očiglednu reklamu kladionice koju je izveo McGregor.

"Ovo je samo još jedan primjer da u kladionici nema nikakve veze koliko poznajete MMA. U ovom sportu nema nikakve garancije", rekao je jedan od kladioničara koji nisu nasjeli na McGregorov prijedlog.

McGregor je nakon svega pretrpio brojne uvrede. Reklamu koju je objavio izbrisao je s društvenih mreža nakon promašaja, što za njega nije ništa novo.

Irska zvijezda poznata je po tome što briše dosta toga što napiše, posebno kada potpuno pijan vrijeđa kolege tokom noćnih izlazaka.

The Notorious se priprema za povratak u oktagon, a vidjet ćemo kada će on zvanično biti i potvrđen.

Top Komentari

AmellemA
@MuhamedVelić ljudino, ne odgovori ti meni.. šta hoće ova gojimčad od mene?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije