Ovom čovjeku nije nimalo lako: Ono što objavljuje na društvenim mrežama je bizarno
Foto - Screenshot

Conor McGregor ponovo u centru pažnje

Ovom čovjeku nije nimalo lako: Ono što objavljuje na društvenim mrežama je bizarno

M. Šljivak

Conor McGregor u posljednjih nekoliko godina ima mnogo više skandaloznih snimaka nego pobjeda.

Ni sam Irac ne pamti kada je pobijedio nekog ozbiljnog borca, ali zato je stručnjak za pričanje i vrijeđanje na društvenim mrežama.

Brojni borci su žrtve jezika irskog borca, a on se maksimalno potrudi da odbija fanove od sebe bijednim ponašanjem prema drugima.

Mnogi snimci su nastali dok je Conor bio u pijanom stanju ili pod dejstvom nekih drugih opijata, a novi je stigao danas.

Dok uživa u suncu na jednoj od atraktivnih lokacija Conor je uz čuvenu 'kubanku' jednostavno počeo da se smije i to je objavio na društvenim mrežama.

Oglasi

Ovako je to izgledalo...

"Svi koji smatraju da Conor ne bi trebao dobiti šansu za titulu su je*eni idioti"

Vijest da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titulu prvaka lake kategorije uznemirila je brojne ljubitelje MMA sporta.

Predsjednik UFC-a Dana White jasno ističe da je idiot svako onaj ko smatra da se Conor ne bi trebao naći u borbi za pojas.

"Svako ko je iznerviran zbog činjenice da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titlu je je*ni idiot", poručio je Dana White.

Conor McGregor je u MMA karijeri na omjeru 22-6. Nekadašnji je šampion perolake i lake kategorije, ali daleko je od tih slavnih dana.

Posljednju pobjedu ostvario je u januaru 2020. godine protiv Donalda Cerronea, ali ozbiljna pobjeda nad nekim iz vrha nije stigla još od 2016. godine i pobjede nad Eddiejem Alvarezom.

Top Komentari

irnes4
Alo novinari pustite ovog debila ,Demirovic zabio Lajpcigu na strani
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi