Conor objavio fotografiju iz djetinjstva: Nismo imali novca za originalni dres...
Foto - Instagam

Irac se sjetio djetinstva

Conor objavio fotografiju iz djetinjstva: Nismo imali novca za originalni dres...

Midhat Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor najplaćeniji je sportista svijeta u proteklih godinu dana.

McGregor je zaradio 180 miliona dolara i iza sebe je ostavio mnoga velika imena svjetskog sporta među kojima su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, LeBron James...

Irac je u životu prošao dosta toga. Njegova porodica je bila siromašna, a on je radio kao vodoinstalater kako bi prehranio porodicu.

Sanjao je o velikom bogatstvu. Do njega je na kraju i došao, no uvijek se sjeća kroz šta je prošao.

Tako je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz djetinjstva u dresu Manchester Uniteda i sjetio se kako nije imao novca za originalni dres.

"Nismo imali dovoljno novca da kupimo oroginalni dres, ali to me nikad nije zaustavilo. Idemo Crveni đavoli", napisao je Conor.

McGregor je u prethodnom periodu iskazivao želju da kupi dionice u klubu za kojeg navija, ali za sada od toga nema ništa.

The Notorious se u oktagon vraća 10. jula kada će se u trećem okršaju naći sa Dustinom Poirierom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hare
A realno ko je od nas u djetinjstvu davao 100km za original dres haha, bitno je bilo ime i broj nazad, uzimalo se na pijaci
4 0
w41k3r
Placen da dobija batine i od toga pravi show, ovaj kreten je ogledalo vremena u kojem zivimo.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi