Kraj ozbiljne karijere Conora McGregora? Slavni YouTuber u pregovorima za meč sa Ircem
Foto - Instagram

Jake Paul otkrio

Kraj ozbiljne karijere Conora McGregora? Slavni YouTuber u pregovorima za meč sa Ircem

M. Šljivak

Conora McGregora zbog loma noge nećemo dugo gledati u MMA oktagonu.

Irskoj zvijezdi izrečena je medicinska suspenzija od šest mjeseci, ali barem godinu dana neće biti spreman za MMA borbu.

Međutim, lako bi se moglo desiti da prije povratka u MMA oktagon odradi još jedan bokserski meč. Protivnik bi mu trebao biti YouTuber Jake Paul.

Paul je priznao kako su razgovori o borbi protiv McGregora u toku.

"Pregovori su u toku. Moj tim je u kontaktu sa njegovim ljudima i pregovaramo", rekao je Jake Paul i nastavio je:

Oglasi

"Ljudi su mislili da se šalim kada sam rekao da se želim boriti sa njim. Priča je ozbiljna, ozbiljnija nego ikad. Usput, ako odradimo borbu, nokautirat ću ga", rekao je Jake Paul.

Paul odavno radi egzibicione mečeve. Do sada je ostvario pobjede u tri meča, a protivnici su mu bili YouTuber AnEsonGib, košarkaš Nate Robinson i MMA borac Ben Askren.

Sve pobjede Paul je odnio nokautima, a naredni izazov mu je nekadašnji UFC šampion velter kategorije Tyron Woodley. Borba je zakazana za 29. august.

Što se McGregora tiče on je u karijeri odradio jedan profesionalni boks meč. Bio je to duel protiv Floyda Mayweathera koji je donio najveću gledanost u povijesti.

Conor je ovaj meč izgubio i nakon toga se vratio u MMA, gdje međutim nije ni sjena borca kakav je bio prije sedam - osam godina.

Neće biti nikakvo čudo ako odradi meč sa Jakeom Paulom i sigurno da bi obojici ovaj obračun donio desetine miliona dolara na račun.

Top Komentari

MethodMan
On je davno završio sa slavom još otkad ga je Diaz nalupo u dva meča i ovaj nezasluzeno izabran za pobjednika u revansu
3 0
Tyson
Ne simpatišem Conora ali baš toliko ga podcijeniti je previše nije Conor mozda u prvih 10 boraca ufc-a ali borba sa nekakvim youtuberom nigdje veze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi